Storing cv-ketel geen warm water

De oorzaak zoeken

 

Home < storing cv-ketel <  geen warm water

Storing cv-ketel geen warm water

Is er bij u sprake van een storing cv-ketel en geen warm water? Dit kan dan erg vervelend zijn en met name in de winterdag. Eigenlijk heeft u het hele jaar door gewoon warm water nodig. Het kan zijn dat u de afwas wil doen of gewoon even lekker warm wil douchen na een lange werkdag. Of even uitgebreid in bad, maar dat doet u pas wanneer dat u echt warm water heeft. Als er dan sprake is van een storing op uw CV ketel dan heeft u hier geen zin in en moet het eerst worden opgelost. Gelukkig bent u daarvoor bij Monteur CV ketel aan het juiste adres en wij komen dan ook graag naar u toe om op zoek te gaan naar de oorzaak. Wij garanderen u dan dat wij het probleem voor u oplossen en u weer snel warm water heeft!

 

Oorzaak zoeken bij een storing cv-ketel en geen warm water

Het kan zijn dat u eerst zelf op zoek wilt gaan waarom dat u geen warm water heeft, daarvoor hebben wij een paar tips voor u:

Controleert u om te beginnen de batterij van uw thermostaat. Kunt u het display zien en staat de thermostaat wel aan?

Het volgende wat u gaat doen is het controleren van de warmwaterfunctie en in de handleiding kunt u hier meer informatie over vinden.

Moet u de CV ketel misschien bijvullen? Het kan namelijk zijn dat de druk veel te laag is en dan moet u het water bijvullen.

U moet ook nog even controleren of dat er wel stroom op het stopcontact staat wat u gebruikt bij uw ketel. De CV ketel kan namelijk alleen maar functioneren met stroom.
Het kan wel eens helpen om de ketel te resetten. Er zit vaak een resetknop op de ketel die u dan even in moet drukken en dan moet u even wachten tot hij opnieuw is opgestart, werkt het nu wel?
Als er een storingscode aan wordt gegeven dan moet u nagaan wat de betekenis is en daar dan naar handelen.

Weet u niet wat er aan de hand is of durft u niet goed zelf actie te ondernemen? Schakelt u dan altijd een specialist in van verwarmingsmonteurs & CV ketels. Wij weten precies wat we moeten doen en staan dan ook dag en nacht voor u klaar, ook voor spoed reparaties.

 

Vragen? Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen als er sprake is van storing cv-ketel en u heeft geen warm water? Het enige wat u dan hoeft te doen is contact met ons op te nemen en wij zijn er voor u. Wij kunnen van tevoren ook een offerte maken zodat u weet waar dat u aan toe bent als u voor ons kiest. In ieder geval zorgen wij ervoor dat u snel weer warm water heeft en kunt genieten van een warme douche, wij helpen u graag verder.

 

 

Direct contact?

Bellen is sneller (direct 24/7)

085 060-5360


De storing snel opgelost!:

 Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, zekerheid, goede service en scherpe prijzen in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Utrecht, Gelderland en Flevoland.

CV-KETEL SERVICE

Werkgebied CV-monteur locaties: Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Utrecht, Gelderland en Flevoland.

Snel een monteur nodig ? Bel - 24/7