Storing CV ketel 

Heeft u een storing aan uw CV ketel?  Snel opgelost met monteurcvketel.nl

 

Storing cv ketel 

Heeft u een storing aan uw CV ketel? Dan wilt u dat het zo snel als mogelijk wordt opgelost. Gelukkig bent u daarvoor bij Monteurcvketel.nl aan het juiste adres. Zowel voor Cv-ketel reparatie als voor het onderhoud van uw CV ketel bent u bij ons in goede handen. Het is van groot belang dat u uw CV ketel goed laat onderhouden, om grote problemen te voorkomen. Helaas kan een storing aan uw CV ketel  voorkomen. Misschien kunt u de storing soms wel zelf verhelpen, maar als het wat ingewikkelder is dan heeft u toch echt een gespecialiseerd bedrijf nodig.

 

Storing CV ketel voorkomen?

Een storing aan uw CV ketel kunt u niet altijd voorkomen, maar het helpt wel als u de ketel goed laat onderhouden. Met onderhoud bedoelen we ondermeer:

 • Het controleren van de ketel en onderdelen, luchttoevoer en rookgasafvoer.
 • Het vervangen van de pakkingen.
 • Het verrichten van metingen.
 • Het reinigen van het binnenwerk van de CV-ketel.
 • Het ontluchten van de ketel.
 • Het bijvullen van de CV-ketel.

Er zijn hierin verschillende mogelijkheden, zo kunt u zelf contact opnemen met ons voor het onderhoud van uw ketel. Het is echter ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Het voordeel van een contract is dat u altijd snel en voordelig wordt geholpen en verkleint u de kans op storing door regelmatig onderhoud..

 

Is zelf de storing oplossen verstandig?

Sommige mensen vinden het te duur om een bedrijf te laten komen om de storing aan uw CV ketel op te laten lossen. Zij lossen het probleem dan liever zelf op, maar is dat een verstandige keuze? Dit hangt geheel af van wat er gaande is met de ketel. U kunt proberen om te achterhalen wat de mogelijke oorzaak is dat er een storing op uw CV ketel wordt aangegeven.

 

Maar hoe pakt u dit aan?

 • Het is eerst van belang om na te gaan of dat er spanning aanwezig is.
 • Is er een waakvlam aanwezig? Zo ja, ziet u de waakvlam branden?
 • De volgende stap is het kijken naar de gaskraan, staat deze open?
 • Hoe hoog is de waterdruk? Is deze hoog genoeg? Dit wil zeggen tussen de 1,5 en de 2 bar.
 • Kunt u de CV ketel resetten?
 • Welke tijd heeft de klokthermostaat aan, loopt deze op tijd?
 • Dan kijkt u of dat uw thermostaat wel hoog genoeg staat.
 • Vervolgens gaat u een kijkje nemen in de meterkast om na te gaan of dat de zekering in de
 • zekeringengroepenkast nog wel in orde is.
 • De warmtekranen moet u ook controleren, lekken deze misschien?

Zoals u kunt lezen zijn er heel veel stappen nodig om na te gaan wat de oorzaak kan zijn van de storing aan uw CV ketel. Kunt u alle stappen zelf doorlopen of denkt u dit wordt mij te lastig? Wij van monteurcvketel staan dan voor u klaar en onderzoeken graag wat de mogelijke oorzaak is van de storing (en wij lossen het ook voor u op).

Als u denkt dat het simpel is, dan kunt u de storing misschien zelf verhelpen. Stappen die u zelf uit kunt voeren zijn bijvoorbeeld het resetten of het aansteken van de waakvlam. Als de storing toch aanwezig blijft of ineens weer terugkeert doet u er verstandig aan om er ons naar te laten kijken.

Het kan toch wel een eenvoudig probleem zijn, want het kan zijn dat de CV ketel bijgevuld moet worden. Hierdoor wordt de water druk hoger. Een andere oorzaak van de storing kan nog zijn dat de lucht in de verwarming zit en dan moet u deze ontluchten, dit is iets wat veel mensen ook nog wel zelf kunnen. Als u geen idee heeft hoe het werkt kunt u online een stappenplan opzoeken en dit volgen. Maar nog beter is om ons te contacteren en dan lossen wij het graag voor u op!

 

Kamerthermostaat kapot?

Denkt u echt aan een storing van uw CV ketel of kan het ook zijn dat de kamerthermostaat kapot is? Het voordeel is dat u dit eenvoudig zelf kunt controleren. Als deze thermostaat kapot is, dan is het gevolg dat u geen controle meer heeft over hoe warm of koud het in uw kamer wordt. De thermostaat moet dan ook zo snel als mogelijk worden vervangen. Mocht u hem liever niet zelf vervangen, dan kan onze installateur dat ook altijd voor u doen.

 

Contact opnemen met CV installateur

Als u last heeft van een storing aan de ketel dan is het van belang dat u contact met ons opneemt, dit geldt ook voor het uitvoeren van onderhoud. Wij staan namelijk iedere dag voor u klaar om u verder te helpen. Een storing wordt door ons snel en vakkundig opgelost. U kunt er op rekenen dat een installateur snel bij u langskomt, u adviseert over wat er gaande is en alle problemen ook snel oplost.

 

Mogelijkheden onderhoudscontract

Sommige mensen kiezen graag voor een onderhoudscontract als het over de CV ketel gaat. Mocht u problemen hebben of krijgen met uw CV en moet er onderhoud uitgevoerd worden, dan kan een onderhoudscontract een flinke kostenbesparing zijn. Doordat u de CV ketel goed laat onderhouden is de kans op storingen een stuk kleiner. Maar u wordt ook sneller geholpen als er zich toch een storing voordoet. Dankzij het contract wordt de levensduur van uw CV ketel ook verlengd en het draagt bij aan een veilige werking. Wilt u meer weten over een onderhoudscontract of wilt u er een afsluiten bij ons? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

De storing snel opgelost!:

Als er sprake is van een storing aan uw CV ketel, twijfel dan niet maar neem direct contact met ons op. We horen dan graag wat u op heeft gemerkt en dan kunnen wij direct een afspraak inplannen. Er komt dan een monteur/installateur naar u toe om op zoek te gaan naar de oorzaak. Hierdoor kan het probleem goed worden aangepakt en zal het ook op zijn gelost wanneer dat wij de deur uit gaan. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, zekerheid, goede service en scherpe prijzen.

Direct contact?

Bellen is sneller (direct 24/7)

085 060-5360


CV-KETEL SERVICE

Werkgebied CV-monteur locaties: Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Utrecht, Gelderland en Flevoland.

Snel een monteur nodig ? Bel - 24/7