CV-ketel storing

Is er bij u sprake van een storing CV-ketel? Dan is het fijn dat u weet wat u hieraan moet doen. Gelukkig kunt u een beroep doen op ons van monteur cv ketel. Wij staan dag en nacht voor onze klanten om ervoor te zorgen dat een storing aan uw CV ketel snel wordt opgelost. Het kan namelijk erg vervelend zijn als de verwarming het niet doet en zeker in de winter is dat vervelend, u wilt toch ook niet in de kou zitten? Daarom raden wij u aan om bij een CV-ketel storing contact met ons op te nemen zodat wij u verder kunnen helpen. 

Wat is een CV-ketel storing?

Bij een CV-ketel storing gaat het over een bepaalde storing in uw CV ketel. Het kan zijn dat er geen warm water meer uit de kraan komt. De verwarming wordt niet meer warm. Soms denken mensen dat zij bij een dergelijke storing een nieuwe CV ketel moeten aanschaffen maar zo erg is het meestal niet. Het is wel van belang dat u het probleem zo snel als mogelijk op laat lossen, zodat een storing niet erger kan worden. 

Veel voorkomende storingen aan uw CV ketel

Bij een CV ketel kunnen zich verschillende problemen voordoen, zo ook een storing. Maar welke melding krijgt u?

  • Krijgt u een storingscode te zien?
  • Zijn er problemen met uw thermostaat?
  • Ruikt u gas bij uw CV ketel?
  • Moet u uw CV ketel bijvullen?  
  • Heeft u alleen maar koud water?
  • Doet de verwarming het ineens niet meer? 
  • Is er geen warm water meer? 

Als u last heeft van een van bovenstaande meldingen, dan is het goed dat u er wat aan laat doen door een ervaren  verwarmingsmonteur. Verder zoeken is niet nodig, want hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij horen dan ook graag van onze klanten wat er gaande is, zodat wij op zoek kunnen naar de oorzaak van een probleem.

Soms is het wel mogelijk dat u een storing zelf op kunt lossen, maar bij twijfel raden wij u toch aan om contact met ons op te nemen. Het is dan beter dat een expert er naar kijkt en het probleem ook echt bij de bron aan kan pakken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten, want wij laten u voorafgaand aan de klus altijd weten wat we gaan doen en wat de bijkomende kosten zijn.  

Benader ons bij een CV-ketel storing

Wanneer dat u te maken heeft met een CV-ketel storing kunt u maar beter direct contact met ons opnemen zodat u weet waar dat u aan toe bent. Ook als het gaat over een spoed reparatie of u heeft met spoed een monteur nodig, geen zorgen want wij zijn er voor u. Vraagt u daarom vrijblijvend een offerte bij ons aan en dan hopen wij u snel van dienst te mogen zijn.